lauantai 3. marraskuuta 2012

Halloweenia ja aurin onkelmia


 Niin se vaan petti pihan varmatoimisinkin auto, mun auri! Ei motti murahtanut kun avaimesta käskytin. Noh, on se joskus ennenkin sen tehnyt ja syynä oli silloin vesi polttoainesuodattimessa. Eli suodattimen tyhjennys ja vähän apuvirtaa kun kiukuspäissäni tuli vähän starttailtua... Ei se kyllä heti apuvirrallakaan meinannut käynnistyä mutta kun hetken oli piuhojen päässä niin virkos sentään.



 On sitten nastatkin vaihdettu alle.  Se oli merkki - vesisateet alkoivat.



Ei se ole auto eikä mikään jollei konepellin alla ole joku V! Kulutus muuten tipahti polttoainesuodattimen tyhjennyksen ja talvirenkaiden vaihdon jälkeen melkein 1,5 litraa sadalla. Ei mene enää kuin vaivaiset 10,3 litraa yhdistetyssä maantie- ja kaupunkiajossa.  Autoilu on mukavaa!




Siinä se nyt nököttää, projketi. Tänään tapahtui edistymistä ohjauksen kumin muodossa. Se on nyt saatu tai tehty tai jotain ja paikoilleen asennettu ja kokeiltukin että toimii. Minun avossa ei semmosta kumia ole kun siinä on se tanko suora ja tässä se taas on sillai vinossa että tarvitaan semmonen kumi niinkuin niveleksi. Näin minulle kerrottiin. Itse kyllä ajattelisin että mun autossa olis kaks tankoa suorassa kulmassa ja tossa toisessa ne menis niinkuin vinossa. Voiko tämän selvemmin enää selittää?







Furyn takaluukku oli tänään ajankohtaisesti halloweentunnelmissa. Vesi siellä oli oranssia kuin halloweenkurpitsat rapakon takana. Putsasin sen catepillar-sukalla.


Kurkistus tilavaan autotalliin. Yllättävän siisti vielä. Johtuukohan siitä että voimavarat ovat nyt menneet iibein päivystykseen kun pitäis saada mulle se uus auto.


Päivän harrastustoimintaan kuului myös vuoden pihalla maanneen vaihdelaatikon roudaus talliin. Oli muuten aika painava etenkin kun minut meinattiin laittaa kantamaan raskaammasta päästä. Yritin näön vuoksi vähän valittaa, eihän sitä kannata kaikkea voimaansa näyttää. Sillä siihen loppuu sitten kaikenlainen avunsaaminen vähän raskaamissa ja ikävemmissä hommissa. Mitäs sitten keksin syyksi kun en viitsi itse mattoja viedä pihalle.



 No onhan sitä nyt tullut shoppailtuakin, tottakai! Piltemassa esittelyssä saappi. On siellä kyllä hienompiakin vehkeitä ollut.


Ostoskierroksen löytönä 2,5 desin teräsmitta joka muuten oli 1,21 euroa halvempi kuin olis ollut honkkarissa jonne mentiin seuraavaksi ja josta ostin putkireiskaa keittiön tiskialtaaseen kun se pulputti. 

 
Ja tämä loppuraskaannuksen kuva ei sitten sovellu heikkohermoisille, katsominen omalla vastuulla.

Hyytävää halloweenia ja karmeita painajaisunia vaan kaikille!


Ja jos jollakin ei mielikuvitus riittänyt niin selvennykseksi kerron että oviaukossahan on ihan ilmiselvästi haamu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti