maanantai 3. syyskuuta 2012

Laatukuvia!

Yks ilta olin pakotettu seuraamaan venttiilien irroitusta, kuulemma siks kun aina kysyn kaikkee. Yritin olla kiinnostuneen näköinen koko tämän pakoventtiilin irroituksen ajan. Ei se helposti irronnut kun oli paikat niin kuivat. Asiantuntevasti huomioin heti että tämä nimenomainen venttiili oli röhnäisempi kuin ne toiset. Kai ne kiillotetaan siellä koneistuksessa.
 
 
takaluukun pohja vähän niinku paikassaan. ei ole varppina kellään muulla samanlaista!

myöhään sateisena lauantai-iltana pakattiin 67 fury matkalle kohti uutta kotia.

 
sunnuntaina oltiin alastarolla. tässä pikkumoppelissa on aikas kiva merkki, onko se sitte moparin ja fordin sekoitus.

 
Lineupista vippi menossa.

 
tää moppeli oli mun suosikki, pääkalloja nääs :)

 
alastaron jälkeen mentiin autokaupoille, tämä komistus tosin ei ollut ostokohde, valitettavasti. taustalla kuranen avo, kura jotenkin antaa enemmän katu-uskottavuutta kuulemma. mut pesen sen silti tällä viikolla.

 
jaa-a, että tervetuloa peremmälle! kuva on ulko-ovelta.
 ovenpieleen nätisti laitetut kauhtuneet ruutulippuset saappaat on mun, hiukan liian pienenä ostetut kun ei ollut just näitä numeroa isompana, mutta mitäs ei nainen kärsis, leikkaa nurtsiakin varpaat kippurassa kunhan vaan näyttää hyvältä.
nämä kolme paria muita kenkiä ovat sitten tippuneet just siihen paikkaan missä kohtaa ne on jalasta pois otettu. ja kaikki saman miehen, jalkineita vaihdettiin vissiin tunnin välein tilanteen mukaan.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti