lauantai 6. lokakuuta 2012

Talviteloille

Vekslattiin Fury suuliparkkiin, siihen hommaan osallistuin sujuvana katselijana ja etäisyyksien ilmoittajana. takana muuten ennen esittelemätön gloffi. eikä mikään turha gloffi, on meinaan ollut ihan oikeessa elokuvassakin. gloffin kunnostus on vaiheessa. saas nähdä onko gloffin edistymisestä ikinä mitään raportoitavaa.
 
 
ukkoslintua peruuttamassa samaiseen suuliin. oikealla näkyy tuo mun fury. tai näkyis jos olis jotain valoa siellä.
 

ei oikein ollut tilaa kääntyä 90 astetta, joten kevitettiin takapäätä tunkilla ja käännettiin silleen. minä sitten pääsin tunkin varteen ohjaamaan perää oikeaan suuntaan tai jotain. eiks ne peränpitäjät ole aina kaikkein tärkeimmät? meni niin helkutin hyvin - tietenkin.

 
siel se sitten  on ja roudattiin k-pyöräkin vielä sisään. pääsin ottamaan tyypit k-pyörällä. istuin kyydissä kun meidät työnnettiin suuliin. nooo, avitin hiukan jaloilla kun siinä on pieni ylämäki enkä ole vielä tarpeeks treenannu crosstrainerilla et olis paino pudonnut. mutta painaa tuo k-pyörä varmasti kuitenkin enemmän. 

 
tässä sitten projektin apurunko. toinen rengas vanteineen puuttuu kokonaan ja toinen rengas on tyhjä. se vedettiin kans suuliin. minun roolini tässä harrastustoiminassa oli kevittää puuttuneen renkaan puolista päätä ettei se laahaa maata. ei tulis kyllä hommista yhtään mitään jollen olis näin helskutin vahva!
 
 
moottorinrakentamo.
on hyvä että harrastustiloissa on kaikki tarvittavat osat ja työkalut hyvin esillä ja näkyvillä.
(sivuhuomautus: takaseinällä mun vuosia sitten saksasta tuomani mesen siirtokilvet)

 
... kylä löytyy ja jos ei löydy niin silloin taas kutsutaan minut apuun. aika usein olenkin etsimässä milloin mitäkin avainta...
 
 
pihalla on myös nähty biljoona vaahteranlehteä. 
 hommattiin siis oikeen urakkaharava! rinnalla se perinteinen vertailun vuoksi.
honkkarista se ostettiin mutta onkohan se amerikkalainen harava kun siellähän kaikki on niin suurta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti