lauantai 13. lokakuuta 2012

Töissä ja vapaalla

Töissä ollessakin pitää tarkkailla mitä ulkomaailmassa tapahtuu. Pongasin tosi ihanan mersun. Olen aina halunnut tollasta kuuskytluvun alun mersua,  vielä semmosen hommaan. Aikoinaan mulla oli pari seitkytluvun alun pystylamppusta.
 
 
Tämäkin sälekaihtimien välistä havaittu fiatti on tosi symmpis, kattokaiteet ja kaikki!

 
No sitten tosihankinnat! Tulee tarpeeseen, vähän tuunausta, pääkalloa ja sen sellasta ja eikun kovaan käyttöön!

 

Tarpeeseen piti tämänkin tulla. Mutta ongelmaksi tuli nyt sitten noi reijät. ne ei sitten mätsääkään kannen reikien kanssa. mallina kannen tiiviste. joskus sitä on niin kauheen innostunut ostamaan ilman että tulee otettua kaikkee huomioon. ja onhan se aina hienoa tehdä kauppoja.  en vielä tiedä miten sijoittaisin ton imusarjan tänne sisustukseen. tulisko siitä hieno tuikkualusta?

 
no sitähän piti heti kokeilla. kai se olis näyttänyt juhlallisemmalta jos olis vielä sytyttänyt noi kynttilät. nyt kun tota kuvaa katsoo niin siitä vois tulla aika hieno tarjoilualustakin, siihen päälle kaikenlaisia kippoja täynnä herkkuja ja toi mun lemmikkirotta täydentäämään silloinkin kokonaisuutta. oli muuten joskus pakko ostaa sekin kirppikseltä kun se tuntui niin ällöltä. maksoi euron, ei paha.
 


 
 


 
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti